HOT Startup - шаблон joomla Продвижение

Welkom op de website van mijn teken- en schilderatelier Hemelsbreed.

Mijn naam is Ineke Vostermans. Al op zeer jonge leeftijd was mijn grote passie tekenen en schilderen en volgde ik jarenlang cursussen bij de Vrije Academie.
Begin jaren '90 kreeg ik schilderlessen aan een particuliere school. Daarnaast volgde ik aquarel, acryl- en sponstechnieken bij professionele kunstenaars. Verder schoolde ik mij in het tekenen van mandala's, Aboriginaltechnieken en intuïtief tekenen.

Het tekenen en schilderen geeft me rust en brengt me bij mezelf.

Nieuwsgierig geworden naar de diepere betekenis van kleur, symboliek en vorm, wilde ik meer inzicht krijgen in mijn eigen beeldtaal. In januari 2008 startte ik met het volgen van de 3-jarige beroepsopleiding “Kunst en Communicatie" in Zutphen. Eind 2010 ben ik afgestudeerd als holistisch tekendocent. Daarna volgde ik de specialisatie tot tekentherapeut.

Ik ben lid van de Vereniging Tekentaal, de beroepsvereniging van Tekentaaldocenten en Tekentherapeuten. Tevens lid van de Nederlandse Mandalavereniging.

Naast tekendocent ben ik ook beeldend kunstenaar. Elementaire vormen zoals cirkels, blokken en driehoeken vormen de basis van veel van mijn schilderijen. De kleur, structuren en lijnen geven deze vormen een betekenis. Het worden bomen, huizen, planeten etc. Ieder schilderij krijgt al schilderend een verhaal, soms een heel lang verhaal… een droomwereld in combinatie met speelse elementen. Mijn werk ontstaat door emotionele gedrevenheid en door het visualiseren van gedachten en fantasie.
Je kunt mijn schilderijen bekijken onder het menu “Eigen werk”.

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mail: atelierhemelsbreed@xs4all.nl

Telefoon: 06-54786613

Wilt u meer informatie ontvangen betreft mijn schilderijen of de cursussen, neem dan vrijblijvend contact met me op voor de verschillende mogelijkheden.